Menu Sluit menu
Beiaardier Eddy Mariën
12 april 2020

Onze Toren steekt jou een hart onder de riem

Gratis
Jij kan mee kiezen welke nummers de beiaard dit weekend speelt.

Veel ligt dezer dagen stil, maar de beiaardier, die blijft spelen voor de Mechelaars. Op een veilige afstand. Elke zaterdag om 11.30u en elke zondag om 15u. Zing mee vanuit je raam en post een filmpje van jouw zangtalent op www.facebook.com/groups/2800love

Het hoopgevende lijflied voor de beiaard is 'We zullen doorgaan' van Ramses Shaffy. De toren verbindt tenslotte alle Mechelaars en nu meer nog dan anders brengt zijn muziek een adempauze. En jij kan voor de volgende weekends - voor zolang de coronamaatregelen van kracht zijn - mee kiezen wat de beiaard als tweede nummer speelt.

Geef jouw keuze voor vrijdag 15u door via dit formulier. Het liedje met de meeste stemmen wordt hier vermeld en op paaszondag om 15.03u gespeeld.

De speellijst voor het volgende weekend wordt telkens samengesteld door stadsbeiaardier Eddy Mariën, kerkbeiaardier Marc Van Bets en beiaardier Dina Verheyden, en komt op maandag online. En zo zullen we ‘blijven doorgaan’.

Belangrijk nog: kom niet naar de Sint-Romboutstoren, maar luister vanuit je raam, je tuin of je balkon. Apart, maar toch samen met de andere Mechelaars. Want Onze Toren verbindt.

#