Menu Sluit menu
6 August 2020

ONZE TOREN, ONS PODIUM

Mechelen Feest
Submit your own story
Share:

Acht artiesten beklommen de 97 meter hoge Sint-Romboutstoren om er letterlijk voor alle Mechelaars een concert te spelen!

De Mechelse Lennart Heyndels bewijst dat de Sint-Romboutstoren ook het perfecte podium kan zijn voor elektronische muziek! Deze wereldburger bracht zijn muziek al naar alle continenten en dat merk je in zijn muziek.  

Wie is Lennart Heyndels?

Lennart Heyndels is een Belgische contrabassist, composist en multi-instrumentalist. Hij studeerde aan het conservatorium in Den Haag, Amsterdam en Parijs. Zijn muziek bestaat uit een fluïde mix van stijlen die, door de combinatie van eenvoud en sereniteit, toch steeds in balans blijft. Lennart heeft al opgetreden in landen over de hele wereld. Nu speelt hij vanop de toren in zijn thuisstad.

Zelf eens ervaren wat het is om 97 meter hoog te staan? Tijdens de zomer krijg je 25% korting op het standaardtarief van een torenticket (geldig t.e.m. 31.08)! Mechelaars krijgen altijd 50% korting op het standaardtarief. Reserveer je tickets via visit.mechelen.be/toren.

#